usps
Klantenservice

Wij zijn uitsluitend via de chat of email te bereiken. Uw bericht kunt u sturen naar scootmobieleasy @ gmail.com

Ons streven is om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden, vakanties en feestdagen uitgezonderd.


1 OFFERTE AANVRAGEN
1.1 OFFERTE AANVRAGEN BEDRIJF OF (ZORG)INSTELLING

U wilt een grotere order plaatsen voor een bedrijf of (zorg)instelling?


Wij maken regelmatig offertes voor bedrijven en (zorg)instellingen. Ook voor u kunnen wij een passende offerte maken met Extra Korting.

U kunt een offerte aanvragen door aan de rechterzijde van de pagina via de contactbutton, contact met ons op te nemen, of een email te sturen naar info @ scootmobieleasy.nl

Vermeld u daarbij dan aub de volgende gegevens:

- Naam van uw organisatie
- Naam van de contactpersoon
- (Email)adres waar de offerte naar toe moet worden verzonden
- Telefoonnummer
- KvK-nummer
- BTW-nummer
- Het product + aantal waar uw belangstelling naar uit gaat

Doorgaans ontvangt u de offerte tijdens werkdagen binnen 24 uur.
2 OP REKENING KOPEN
2.1 OP REKENING KOPEN BEDRIJVEN & INSTELLINGEN

Op rekening kopen is alleen mogelijk voor overheidsinstanties, (onderwijs)instellingen en bedrijven:

U kunt bij Scootmobieleasy.nl op rekening kopen mits u aan de volgende voorwaarden voldoet.

Voorwaarden voor kopen op rekening

  • Scootmobieleasy.nl verleent enkel krediet aan rechtspersonen (bedrijven en instellingen)
    Indien een bedrijf korter dan 6 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat wordt het bedrijf zondermeer niet kredietwaardig geacht.
  • Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, door storting of overmaking van het factuurbedrag op een door Scootmobieleasy.nl aangewezen bankrekening. De op de bankafschriften van Scootmobieleasy.nl vermelde valutadatum zal als dag van betaling worden aangemerkt.
  • Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen, zal de betaling plaatsvinden zonder aftrek van transportkosten en zonder verrekening of opschorting uit welke hoofde dan ook (geschillen).
  • Al hetgeen de debiteur betaalt, strekt allereerst tot voldoening van eventuele verschuldigde rente en/of (invorderings)kosten en vervolgens tot voldoening van de oudste openstaande facturen.
  • Indien Scootmobieleasy.nl daartoe aanleiding ziet, kan zij nadere zekerheid verlangen, bij gebreke waarvan zij de uitvoering van de overeenkomst kan/mag opschorten.
  • Indien de overeengekomen betalingstermijn tweemaal niet wordt nagekomen, dan wordt de overeenkomst onmiddellijk en onherroepelijk ontbonden. Men kan dan vervolgens nog kiezen voor een automatische betalingsopdracht of iDEAL betaling.
  • Een overeenkomst voor het leveren op krediet komt pas tot stand na ontvangst en goedkeuring van een recent (niet ouder dan 6 maanden) uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel.
  • Bestellingen worden uitsluitend in behandeling genomen na ontvangst van een schriftelijke in- of aankoopbevestiging.

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om te bestellen op rekening?


Indien ook u wilt genieten van de voordelen van bestellen op rekening, dan dient u bij de betalingwijze van uw order, te kiezen voor OVERSCHRIJVING VIA DE BANK. Na ontvangst en goedkeuring, zullen wij u de order zo spoedig mogelijk doen toekomen. Daarnaast ontvangt u van ons per email de factuur. Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
3 VERGOEDINGEN EN REGELINGEN
3.1 Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?
Overzicht voor hulp en financiële steun

Elke situatie is anders, en dient dan ook te worden beoordeeld naar de individuele situatie en omstandigheden van een persoon.

Voor meer informatie verwijzen wij u dan ook naar regelhulp.nl

Regelhulp geeft een overzicht van zorg, hulp en financiële steun.
U kunt online voorzieningen aanvragen of contact leggen met de juiste organisatie.
Regelhulp is als het ware een soort van 'routeplanner' voor chronisch zieken, gehandicapten en ouderen.

Ook willen wij u verwijzen naar de polis van uw ziektenkostenverzekering, zodat u kunt bekijken of u eventueel in aanmerking komt voor een vergoeding. De polis kunt u online bekijken via Kiesbeter.nl

Heeft u AWBZ-zorg nodig?

AWBZ-zorg is zorg die wordt betaald via de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. Om deze zorg te krijgen heeft u een indicatie nodig. Dit is een besluit waarin staat welke zorg u nodig heeft en hoeveel. U krijgt deze indicatie van het CIZ, het Centrum indicatiestelling zorg.

Kijk hier voor meer informatie en uitleg.
3.2 Regels over uw gehandicaptenvoertuig en scootmobiel
Voor gehandicaptenvoertuigen met een motor, zoals elektrische rolstoelen, scootmobielen en gesloten voertuigen als bijvoorbeeld de Canta gelden regels. Op de site van de Overheid kunt u lezen wat dit voor u betekent. Ga naar deze pagina voor meer informatie.
4 UW ACCOUNT
4.1 Hoe maak ik een account aan?
U kunt een account aanmaken door rechtsboven op de homepage te klikken onder 'mijn account'op het linkje ’Registreren’. Type hier uw emailadres en klik vervolgens op 'Registreren'. Daarna dient u uw gegevens in te vullen. Indien u eerst een product wilt bestellen, kunt u een account aanmaken tijdens het afronden van de bestelling.
4.2 Wat zijn de voordelen van een account aanmaken?
Door één keer goed uw gegevens in te vullen hoeft u niet bij elke bestelling opnieuw al uw gegevens te vermelden. Uw gegevens zijn met een door u opgegeven wachtwoord beveiligd. Alleen u heeft toegang tot uw accountgegevens en alleen u kunt deze wijzigen. In deze beveiligde omgeving kunt u ook altijd de actuele status van uw bestelling controleren.
4.3 Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Om een nieuw wachtwoord aan te maken, klikt u hier. U komt dan op een pagina waar u uw e-mailadres opgeeft. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u per e-mail een link. Als u op die link klikt, kunt u een nieuw wachtwoord intoetsen.
4.4 Uw gegevens wijzigen?
Om gegevens in uw account te wijzigen, logt u eerst in. Klik op het tabblad 'Account' om uw gegevens aan te passen. Hier wijzigt u uw factuur- of bezorgadres, uw standaardbetaalmethode of uw publieke profiel.
4.5 Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Door u aan te melden voor de Nieuwsbrief van Scootmobieleasy.nl blijft u op de hoogte van alle nieuwe artikelen en mooie aanbiedingen. U vindt de Nieuwsbrief op de hoofdpagina.
5 BETAALMOGELIJKHEDEN
5.1 Welke betaalmogelijkheden zijn er?
IDEAL
Als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Postbank, SNS Bank of Rabobank betaalt u snel, veilig en eenvoudig via iDEAL. Het werkt hetzelfde als internetbankieren. Na het betalen, keert u automatisch terug naar Scootmobieleasy.nl Kijk voor meer informatie op www.ideal.nl/consument.
Voor deze betaalmethode betaalt u geen transactiekosten.

MISTER CASH/BANCONTACT
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Aan deze betaalmethode zijn geen kosten verbonden.

OVERSCHRIJVING VIA DE BANK
Bestellingen kunt u eenvoudig betalen middels een bankoverschrijving naar ING rekeningnummer 4495929 t.n.v. WebShopCounter te Leeuwarden o.v.v. het ordernummer.

Informatie voor betalingsopdrachten vanuit het buitenland: IBAN: NL40INGB0004495929
SWIFT/BIC-code: INGBNL2A

PAYPAL
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay en in andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Kijk voor meer informatie op de site van Paypal.

Alle genoemde prijzen bij de artikelen zijn inclusief BTW.

5.2 Hoe ontvang ik een factuur?
Als u de bestelling heeft afgerond ontvangt u van ons de factuur per e-mail bij uw orderbevestiging.
6 VERZENDKOSTEN
6.1 Verzendkosten & Levertijden


VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten!

Voor alle bestellingen vanuit Belgie of Duitsland betaalt u slechts 6,95 euro verzendkosten tegen normaal 12,95(!) en boven de 150 euro zelfs helemaal niets! De Verzendkosten zijn inclusief BTW.

LEVERTIJDEN
Scootmobieleasy.nl probeert uw bestelling de volgende dag bij u te laten bezorgen. Voorwaarde hierbij is echter wel dat u vóór 12.00 uur 's middags besteld! Voor verzending naar Belgie kan het zijn dat er enige vertraging optreedt, en kan het dus zo zijn dat de levertijd 1 werkdag langer bedraagt. Bestelt u na 12.00 uur 's middags, dan zal het artikel binnen 2 werkdagen bij u worden bezorgd en voor Belgie en Duitsland kan dit dus 1 dag langer zijn.

De dag van daadwerkelijke bezorging is echter ook afhankelijk van welke betaalmethode u kiest en uitgezonderd van onvoorziene omstandigheden. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn of niet meer kunnen worden geleverd, dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk per email op de hoogte gebracht en krijgt u in geval van het niet meer kunnen leveren van het artikel zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, het door u betaalde bedrag retour gestort op uw bankrekening.

Zie ook onze algemene voorwaarden.
7 RETOUREN & GARANTIE
7.1 Wanneer kan ik een product retourneren?
7.2 Hoe zit het met de garantie?
Voor alle artikelen die u via Scootmobieleasy.nl heeft besteld geldt een garantietermijn van 1 jaar op materiaal -en fabricagefouten.

Denkt u aanspraak te kunnen maken op de garantie, of heeft u hier nog vragen over, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
8 ALGEMENE INFORMATIE
8.1 Bedrijfsgegevens

Informatie

Scootmobieleasy.nl verstuurt uitsluitend producten die worden besteld via internet en heeft derhalve geen bezoekadres of fysieke winkel. Alle administratieve handelingen worden via de post of email afgehandeld.

U kunt ons per chat of email bereiken via scootmobieleasy @ gmail.com

Registratie

Kamer van Koophandel: 01182041
BTW nummer: NL.101.90.13.67.B.01

 

Adresgegevens

Wibrandastate 9
8926 MA LEEUWARDEN

Bankgegevens

ING: 4495929 ten name van Webshopcounter te Leeuwarden

Bij overschrijving verzoeken wij u vriendelijk het bestelnummer alsmede uw emailadres te vermelden. Uw bestelnummer kunt u vinden in de orderbevesting welke u ontvangt via de email. Inkomende betalingen worden éénmaal daags, op werkdagen gecontroleerd.

Scootmobieleasy.nl is een onderdeel van Webshopcounter

9 HET VOORDEEL VAN ACCESSOIRES
9.1 Scootmobiel en Rolstoel Accessoires
Het gemak en de voordelen van scootmobiel en rolstoel accessoires
Op zich is het al vervelend genoeg dat iemand niet zonder een mobiel hulpmiddel kan, doordat deze bijvoorbeeld niet kan lopen, of maar slechts hele kleine eindjes. Vaak zitten mensen om die reden in een rolstoel, of hebben zij een scootmobiel nodig om toch mobiel te kunnen blijven. Dat is een mooie ondersteuning, maar kan in de dagelijkse praktijk toch ook vaak nog erg lastig zijn bij bijvoorbeeld slecht weer, maar u er toch met uw mobiele hulpmiddel op uit wilt trekken. Gelukkig zijn daar tegenwoordig steeds meer oplossingen voor op de markt.

Via de volgende link treft u een paar voorbeelden over het gemak van scootmobiel en rolstoel accessoires.

Scootmobiel en Rolstoel Accessoires
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
www.scootmobieleasy.nl 8.9 /10 - 481 beoordelingen