usps

Scootmobiel Accessoires ADL Hulpmiddelen Loopkrukken

Scootmobieleasy.nl biedt u vele soorten accessoires zoals bijvoorbeeld bescherming voor u scootmobiel, rolstoel of rollator, maar natuurlijk ook voor uzelf! En dat alles tegen een eerlijke prijs! Wij vinden het fijn om u van dienst te kunnen zijn als het gaat om het veraangenamen van het gebruik van u mobiele hulpmiddel.

U vindt u bij ons ook kleding die u uitstekend zal beschermen tegen regen, kou en wind. Scootmobieleasy is opgericht in augustus 2010 met als doel om tegen eerlijke prijzen de klant een ruim aanbod te bieden van diverse accessoires voor uw scootmobiel en rolstoel. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe praktische accessoires en kleding die het u gemakkelijker helpen maken bij het gebruik van uw scootmobiel of rolstoel in weer en wind!

Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor uitstekende loopkrukken en ADL hulpmiddelen. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden binnen NL gratis verzonden.

Naast Scootmobiel Accessoires ADL Hulpmiddelen Loopkrukken zullen wij voortdurend nieuwe producten toevoegen aan onze webshop.

 

Wij maken het u makkelijker

Op zich is het al vervelend genoeg als iemand niet zonder een mobiel hulpmiddel kan, doordat deze persoon bijvoorbeeld niet kan lopen, of slechts hele kleine eindjes. Vaak zitten mensen om die reden in een rolstoel, gebruiken loopkrukken of hebben een scootmobiel nodig om toch mobiel te kunnen blijven. Dat is een hele mooie ondersteuning maar in de dagelijkse praktijk toch ook vaak nog erg vervelend vanwege slecht weer. Op een nat pak zit tenslotte niemand te wachten en onnodig kou kleumen kan toch ook zeker niet de bedoeling zijn?

Gelukkig zijn daar tegenwoordig steeds meer oplossingen voor op de markt en bij scootmobieleasy.nl hebben wij die. Bij ons kunt u terecht voor o.a. wikkeldekens, voetenzakken, regenkleding, schootskleden, beschermhoezen, loophulpmiddelen, scootmobiel en rolstoeltassen, ADL hulpmiddelen, etc.

 

Waarom kopen bij scootmobieleasy.nl

✓ Levering in Nederland, Belgie en Duitsland
✓ Klantenservice bereikbaar via email of telefoon
✓ Stevige verzendverpakking
✓ Goede en betrouwbare service
✓ Eenvoudig bestelproces met veilige betaalmogelijkheden
✓ Garantie op al onze producten
✓ Alle producten 14 dagen op zicht en niet goed dan geld terug!
✓ De status van uw bestelling is gemakkelijk te volgen via een Track & Trace code
✓ Transparantie door échte klantbeoordelingen

 

Onze klant is koning

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen zijn er genoeg redenen waarom u bij ons met een gerust hart kunt shoppen! Wij zijn bijzonder klantgericht en bieden daarom een uitstekende service. Mocht er een probleem zijn dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing waarbij de klant in ieder geval tevreden zal zijn. Mochten wij u nog niet voldoende hebben overtuigd, leest u dan ook eens de beoordelingen van onze klanten op deze website. Ook de reviews bij sommige producten die klanten hebben achtergelaten, geven een goede indicatie over de kwaliteit die wij leveren.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
www.scootmobieleasy.nl 8.9 /10 - 481 beoordelingen