usps
Blog

ADL Hulpmiddelen

ADL Hulpmiddelen

Wat betekent de afkorting ADL en wat zijn ADL hulpmiddelen? Wordt u ook belemmerd in uw dagelijkse activiteiten? Lees er meer over in dit artikel.

Osteoporose: loophulpmiddelen gaan breuken tegen

Osteoporose: loophulpmiddelen gaan breuken tegen

Een effectieve behandeling van osteoporose is een goed overwogen combinatie van medicaties, beweging en gezonde voeding. Bij osteoporose kun je zelf al een heel verschil maken om de klachten over osteoporose zo veel mogelijk in te perken. Toch is osteoporose niet niks en deze is zeker niet op te lossen.

Slecht ter been? Tips voor in huis!

Slecht ter been? Tips voor in huis!

Wanneer men ouder wordt of men met een ziekte te kampen heeft kan het fijn zijn om in en om het huis wat aanpassingen te doen. Zeker wanneer men ook gebruik wil maken van een scootmobiel zal dit wellicht ook nodig zijn. De dagelijkse dingen kunnen namelijk net iets moeilijker worden en direct een flinke verbouwing is ook niet altijd nodig. Aanbieders van zorg thuis geven vaak tips wanneer zij aan huis komen, echter niet altijd is het al nodig om zorgt thuis te verkrijgen en kan men nog prima voor zichzelf zorgen. Daarom hier enkele tips voor simpele aanpassingen om net dat extra comfort te verkrijgen.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
www.scootmobieleasy.nl 8.9 /10 - 481 beoordelingen