usps

Scootmobiel tas boodschappentas

Scootmobiel tas boodschappentas

Boodschappen doen met de scootmobiel. Een lastige klus als het niet slechts bij een paar boodschapjes blijft. Maar daar hebben wij een oplossing voor!

Scootmobiel tas

Even een boodschapje doen is geen probleem want die kunt u meestal nog wel kwijt in het mandje van uw scootmobiel, maar als u meerdere boodschappen tegelijk moet halen wordt dat al een stuk lastiger. Nu zijn hier wel oplossingen voor beschikbaar zoals bijvoorbeeld een scootmobiel trolley, maar dat is een peperdure aanschaf. Meestal betaald u hier al gauw tussen de 250 tot 300 euro voor!

Een veel goedkopere maar minstens zo effectieve oplossing is een degelijke en ruime tas voor uw scootmobiel waarmee u heel gemakkelijk uw boodschappen kunt vervoeren aan de rugleuning van uw scootmobiel. Zo'n handige tas voor de scootmobiel kunt u hier vinden.

Een stuk goedkoper

Deze praktische investering is maar liefst 5 tot 6 maal goedkoper dan een scootmobiel boodschappen trolley! En zegt u nou zelf, voor dat prijsverschil kunt u heel wat boodschappen in huis halen.

Ook zijn er diverse andere handige scootmobiel tassen beschikbaar waarin u uw persoonlijk spullen en boodschapjes kunt opbergen. Dit is bijvoorbeeld praktisch als u niet over een scootmobiel mand beschikt.

Een praktische oplossing voor het vervoeren van uw persoonlijke spullen en boodschappen is dus binnen handbereik met een handige scootmobiel tas.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
www.scootmobieleasy.nl 8.9 /10 - 481 beoordelingen