usps

het-gemak-en-plezier-van-scootmobiel-en-rolstoel-accessoires

het-gemak-en-plezier-van-scootmobiel-en-rolstoel-accessoires

Op zich is het al vervelend genoeg als iemand niet zonder een mobiel hulpmiddel kan, doordat deze persoon bijvoorbeeld niet kan lopen, of slechts hele kleine eindjes. Vaak zitten mensen om die reden in een rolstoel, gebruiken loopkrukken of hebben een scootmobiel nodig om toch mobiel te kunnen blijven. Dat is een hele mooie ondersteuning maar in de dagelijkse praktijk toch ook vaak nog erg vervelend vanwege slecht weer. Op een nat pak zit tenslotte niemand te wachten en onnodig kou kleumen kan toch ook zeker niet de bedoeling zijn?

Gelukkig zijn daar tegenwoordig steeds meer oplossingen voor op de markt en bij www.scootmobieleasy.nl hebben wij die. Bij ons kunt u terecht voor o.a. wikkeldekens, voetenzakken, regenkleding, schootskleden, beschermhoezen, ADL Hulpmiddelen, etc.


Hieronder laten wij u een paar voorbeelden zien uit ons assortiment:


Bescherming tegen regen en wind

Met een regencape voor scootmobiel en rolstoelgebruikers, zoals bijvoorbeeld de EC-FTM003 van het topmerk Free to Move, bent u ervan verzekerd dat u de kleding droog houdt omdat de naden aan de binnenzijde van de regencape getaped zijn, zodat deze regencape absoluut geen water doorlaat! De regencape is namelijk gemaakt van hoogwaardig, kwalitatief en duurzaam water- en winddichte “soft touch” nylon met aan de achterzijde een waterwerende coating  ook wel PU–coating genoemd. De achterzijde van deze regencape kan handig over de zitting van de scootmobiel of rolstoel heen geschoven worden en is tevens voorzien van een flap zodat de regen er zeer gemakkelijk van afglijdt, waardoor het ruggedeelte en het zitgedeelte van de zitting ook lekker droog blijft. De Free to move regencape met mouwen en capuchon voorzien van een koortje, zorgt er ook voor dat uw schoenen niet nat worden. Door de comfortabele pasvorm is de regencape voor iedereen geschikt.


Bescherming tegen kou en wind

Een lekkere warme voetenzak is bijzonder geschikt om het koude winterse of gure herfstweer te trotseren. De voetenzak, zoals bijvoorbeeld de FTM002 eveneens van het topmerk Free to Move,  zorgt er voor dat zowel de benen als de borst beschermt wordt tegen de kou. De buitenkant van de voetenzak is namelijk gemaakt van een water- en winddicht nylon en de binnenzijde van de voetenzak is voorzien van een warme borgvoering die ook vaak wordt gebruikt in kleding die men draagt in koelcellen. Doordat de rits in het midden over er de gehele lengte van de voetenzak is geplaatst is het makkelijk in en uit stappen. Bovendien is de voetenzak is aan de onderkant voorzien van een kunstleren bodem zodat de onderkant minder snel slijt om zo de levensduur van de voetenzak te verlengen. Door de bevestigingsband aan de achterzijde van de voetenzak
wordt de voetenzak op z’n plaats gehouden. Deze voetenzak is geschikt voor scootmobielgebruikers, rolstoelgebruikers en elektrische rolstoelgebruikers.


Praktische accessoires

Uiteraard zijn er naast beschermende kleding voor uzelf ook vele andere accessoires verkrijgbaar voor uw scootmobiel of rolstoel. Neem bijvoorbeeld een handige afdekhoes voor de bescherming van uw scootmobiel.  Vaak is dit een prima oplossing voor mensen die geen ruimte hebben om de scootmobiel in huis, garage of de schuur te bergen. Dit betekent dus dat de scootmobiel buiten moet blijven staan waarbij de weersinvloeden vrij hun gang kunnen gaan wat ten koste gaat van uw kostbare scootmobiel!


Dit waren slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment. Kijkt u gerust eens rond in onze webwinkel en wellicht dat u iets ziet waarmee u het gebruik van uw mobiele hulpmiddel een stuk leuker kunt maken. Gun het uzelf!


Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of reageren op dit artikel.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
www.scootmobieleasy.nl 8.9 /10 - 481 beoordelingen